MEISTÄ


Kalaasi on syntynyt kolmen ammattilaisen halusta levittää kalamaailman parhaimmat viestit. 

Kokeilemme ja julkaisemme parhaita kalaohjeita, vierailemme kalastajien luona, rannoilla, merellä ja järvellä, turuilla ja toreilla. Rohkaisemme lukijoitamme käsittelemään kaloja ja tarttumaan toimeen.

Huomioimme ympäristöasiat ja kestävän kehityksen. 

Emme hienostele, vaikka välillä innostumme äyriäisistä ja muista ulkomaiden herkuista!

Kunhan pääsemme vauhtiin, järjestämme myös kala-iltoja, joissa opettelemme kalan käsittelyä ja herkullisten kala-aterioiden valmistamista.

Innostumme myös kauniista, herkullisista kuvista! Tämäkin on kunnia-asiamme!Jatta Heinlahti, ruokatoimittaja, stylisti, joka on kasvanut järven rannalla ja tottunut jo lapsena arvostamaan kala-aterioita. Jatta on opettanut 4 lastenlastaan syömään ennakkoluulottomasti kalaruokia ja onnistunut siinä aika hyvin! 


Taru Spring, kala-asiantuntija, joka tietää kaloista lähes kaiken ja jos ei tiedä selvittää käden käänteessä. Hän tietää myös miten kalat kulkevat kauppojen tiskeille ja mitä kalaa milloinkin kannattaa ostaa ja suosia.

Johanna Levomäki, valokuvaaja, joka loihtii kuviin sen kauneimman valon ja joka löytää kaloistakin sen kuvauksellisimman kyljen!Asiaa, ajatuksia, kysyttävää?
kalaasi.info@gmail.com

Instagram

Flickr Images