Kevään juhlien parhaat pikkupalat!

Juhlista koululaisten kesäloman alkua, vastavalmistuneita tai ihan muuten vaan kesän tuloa ja luonnon vihreyttä suolasilla herkkupaloilla...


Juhlista koululaisten kesäloman alkua, vastavalmistuneita tai ihan muuten vaan kesän tuloa ja luonnon vihreyttä suolasilla herkkupaloilla! Pikkutarjottavat valmistuvat käden käänteessä ja maistuvat raikkaan maukkaille!






Lohitartar 

150 g kylmäsavustettua lohta
150 g graavilohta
1 pieni punasipuli
1 avokado
1 rkl kapriksia
1 sitruunan mehu
noin 2 tl silputtua korianteria
1 tl rouhittua mustapippuria

tarjoiluun rouheista leipää ja voita  


1. Leikkaa molemmat lohiviipaleet pikkupaloiksi. Kuori ja paloittele sipuli ja avokado.

2. Sekoita kulhossa lohi-, sipuli-, avokadopalat ja kaprikset kulhossa. Purista joukkoon sitruunamehu, mausta seos korianterilla ja mustapippurilla.

3. Paahda leipäviipaleet, leikkaa ne kolmioiksi, sipaise paloille voita ja laita päälle tartarseosta. Tarjoile leivät välittömästi. 

4. Jos haluat valmistaa tartarin ennakkoon, se säilyy jääkaapissa pari päivää, mutta lisää avokado joukkoon vasta juuri ennen tarjoamista.






Lataa tulostettava resepti:

You Might Also Like

0 comments

Instagram

Flickr Images