Nyt on aika!

Blinipannari korvaa perinteiset blinit, maku on mainio, eikä sinun tarvitse viettää aikaa lieden käryssä.   Kokeile ihmeessä! Kutsu yst...


Blinipannari korvaa perinteiset blinit, maku on mainio, eikä sinun tarvitse viettää aikaa lieden käryssä. 
Kokeile ihmeessä! Kutsu ystävät ja tuttavat koolle viettämään herkkuhetkiä!





Blinipannari 
Tästä määrästä tulee puolikas uunipellillinen, 8 reilua palaa

31/2 dl kauramaitoa tai tavallista maitoa
2 dl maustamatonta jogurttia
1/4 pkt hiivaa
1 dl tattarijauhoja
3/4 dl kaurajauhoja
½ tl suolaa
1 kananmuna
2 rkl juoksevaa margariinia tai sulatettua voita


1. Lämmitä maito ja kermaviili kädenlämpöiseksi ja liota hiiva joukkoon.

2. Sekoita jauhot ja suola keskenään ja lisää sekoittaen maitoseokseen. Vatkaa kananmuna taikinaan ja lisää rasva joukkoon.

3. Anna taikinan kohota lämpimässä vähintään tunnin ajan.

4. Jaa ja vuoraa unipelti puolikkaaksi leivinpaperilla ja kaada taikina pellille, tasoittele pinta.

5. Paista pannaria 200 asteisen uunin keskitasolla noin 35 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.



Päälle:

1 prk smetanaa
1 dl maustamatonta jogurttia tai kermaviiliä
½ sitruunan mehu
½ tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria


Lisäkkeeksi:

Kylmäsavulohta ja punasipulia
Avokadoa, tilliä ja kirjolohen mätiä
Keitettyjä, hienonnettua kananmunaa, tilliä ja kirjolohen mätiä





Lataa tulostettava resepti:

You Might Also Like

0 comments

Instagram

Flickr Images