Kippari Kallen parhaat!

Nopeat, ruokaisat ja herkulliset annokset taiotaan valmiista pinaattiletuista. Lettuannokset maistuvat aamulla, brunssil...






Nopeat, ruokaisat ja herkulliset annokset taiotaan valmiista pinaattiletuista. Lettuannokset maistuvat aamulla, brunssilla, kevätretkien eväänä, lounaalla tai iltapalana. Näistä saat mukavasti puhtia kevätpäivien puuhiin! 






Kylmäsavulohipinaattiletut
4 annosta

8 - 12 valmista pinaattilettua (esim. Riitan Herkku)
4 keitettyä kananmunaa
50 g babypinaattia
250 g kylmäsavulohta
kastike:
11/2 dl kermaviiliä
parin sentin pala tuoretta piparjuurta 
2 tl sitruunamehua
1 tl sinappia
1 tl sokeria
½ tl suolaa



1. Kuori ja paloittele kananmunat. Huuhdo pinaatit ja paloittele kylmäsavulohi.

2. Kuori ja raasta piparjuuri raastimen pienimmällä terällä. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset.

3. Lämmitä letut. Jaa letut (2 – 3 päällekkäin) lautasille, laita päälle pinaatit, kananmunat ja kylmäsavulohi. Valuta kastike annoksille juuri ennen tarjoilua. 

4. Letut kulkevat kätevästi retkieväänä, kun kääräiset ne täytteineen rullalle.










Lataa tulostettava resepti:
Kylmäsavulohipinaattiletut

You Might Also Like

0 comments

Instagram

Flickr Images