Maukkain pikapasta!

Kylmäsavulohi ja pinaatti pastan kyljessä ovat herkulliset ja nopeimmat ateria-ainekset nälkäisille hiihtolomalaisille, ulkoi...






Kylmäsavulohi ja pinaatti pastan kyljessä ovat herkulliset ja nopeimmat ateria-ainekset nälkäisille hiihtolomalaisille, ulkoilijoille, lukijoille ja laiskottelijoille! Tämä on abien ja muiden ahertajien lämmittävin ja paras ruokakaveri!










Kylmäsavulohipasta
4 annosta


200 g lehtipinaattia pakasteesta
1 rkl öljyä
2 dl kaurakermaa
11/2 tl sinappia
1 tl hunajaa
1 sitruunan mehu
½ sitruunan kuoriraastetta
1 tl rouhittua mustapippuria
250 g kylmäsavulohta
(suolaa)
300 g nauhapastaa eli tagliatellea, spagetti tai muukin pasta käy



1. Kuumenna öljy pannulla ja lisää jäinen pinaatti joukkoon. Kääntele pinaattia muutama minuutti miedolla lämmöllä, pinaatti sulaa nopeasti.
2. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta puolikkaasta kuori. Sekoita kaurakerma pinaatteihin ja lisää sinappi, hunaja, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä mustapippuri. Sekoittele tasaiseksi kastikkeeksi, muutaman minuutin kuumennus miedolla lämmöllä riittää.
3. Paloittele lohi pikkupaloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon. Tarkasta suola, lisää tarvittaessa. Kylmäsavulohessa on suolaa reilusti.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta pasta ja sekoita kastike joukkoon. Tarjoile lämpimänä.








Muista gluteenittomat pastat, niiden valikoima alkaa olla tavallisenkin marketin hyllyillä mittava!

Lataa tulostettava resepti:

You Might Also Like

0 comments

Instagram

Flickr Images