Paras saalis!

Kalaretki Roihupeltoon! Vuosikymmeniä sitten kuulin kavereitteni puhuvan mainiosta kalakaupasta jossain Herttoniemen - Roi...


Kalaretki Roihupeltoon!

Vuosikymmeniä sitten kuulin kavereitteni puhuvan mainiosta kalakaupasta jossain Herttoniemen - Roihuvuoren liepeillä. Ihmettelin….että sielläkö…missä ihmeessä?

Pian viisastuin, siellähän se on Roihupellon teollisuusalueella, Erikssonin kalatukku ja kyljessään kalakauppa!

Iloinen hei, huikkaa tiskin takaa Haije! Hän on tämän kaupan sielu!

Tuoreus on valttia!

Tottavie, mainiot ovat kaupan kalatiskit. Herkkuja pullollaan, sesongin kaloja, kokonaisina tai fileinä, äyriäisiä, valmiita ja pakastettuja järvien ja merien parhaita antimia.

Tuoreus on taattua, matka tukusta, seinän takaa on lyhyt. Tuoreudestaan tämä kalakauppa tunnetaan!


Valmista hyvää!

Savukalojen valikoima on monipuolisen runsas ja ne valmistetaan samassa talossa!

Kiireiselle kokille tiskissä on paljon muitakin valmiita tuotteita, käyntipäivänämme mm. valmiiksi paistettuja kampelafileitä.

Valmiin kala-annoksen kylkeen voit valita perunamuussia tai muita kavereita. Nämä kaikki valmistetaan saman talon keittiössä.


Kysele kalasta!

Haijelta voit kysyä kaloista ja äyriäisistä mitä tahansa. Vastaus tulee varmasti ja jos hän ei satu jotain tietämään, soitto ja apu löytyvät samasta talosta!

Täällä kehtaat kysellä neuvoa ja opastusta kala- ja äyriäispulmiisi! Tämä on paras palveleva kalakauppa aloittelevalle ja empivälle kalakokille!

Maistelimme kalaretkemme kunniaksi valmiita leipiä, joissa saaristolaisleipien päälle oli lastattu reilusti mainiota lohirilletteä ja toisessa skagenia, nam!Holkkitie 12, avoinna ti – pe 9 - 17, la 9 – 14
p. 020 763 9335

Toinen Erikssonin kalakauppa on Helsingin Vanhassa Kauppahallissa.

You Might Also Like

0 comments

Instagram

Flickr Images