Varma saalis

Jos mielit laadukasta ja monipuolista kalatiskiä, niin suuntaa tänne! Kala- ja äyriäisvalikoima on runsas ja monipuoli...


Jos mielit laadukasta ja monipuolista kalatiskiä, niin suuntaa tänne!

Kala- ja äyriäisvalikoima on runsas ja monipuolinen. Löydät kotimaiset, kasvatetut ja villit kalat tiskistä vastapyydettyinä ja kauniisti esille aseteltuina. Äyriäisten ja ulkomaisten kalojen kirjo on runsas ja yllättäväkin. Tarjontaa on siis vaativallekin kala- ja äyriäiskokille.
Valmiiden kala- ja äyriäistuotteiden tarjonta on runsas ja houkutteleva. Itsesavustettuja tuotteita löytyy monipuolisen maukkaasti.
Mikä parasta, tässä puodissa kehtaat kysellä ja katsella, ihmetellä ja rohkaistua! Palvelu on rennon asiantuntevaa. Kaupan päälle saat halutessasi valmistusvinkkejä ja opastusta! Tänne uskaltautuu myös kala-aloittelija ja -arkailija!


Jos mielit kevyttä ja maukasta kalalounasta, niin suuntaa tänne!

Tämä ei olekaan pelkkä kalakauppa, vaan myös kalaravintola. Lounasta tarjoillaan arkipäivisin ja viikonloppuisin on brunssi. Anniskeluoikeudet ovat luvassa ja iltaravintola sen myötä tuloillaan.
Ensimmäiseksi lounaaksi söimme paahdettua kuhaa ja kasviksia ratatouillen tapaan. Kyllä maistui ja kalan hento maku pääsi oikeuksiinsa.
Hiljattain nautimme höyrytettyä ahventa, aiolia ja kasviksia. Kyllä maistui taas, kalan maulle jäi hienosti tilaa. Lounasannoksiin kuuluu myös raikas salaattipöytä.


Jos mielit tuulahdusta Tukholman ja Kööpenhaminan kalapaikoista, niin suuntaa tänne!


Kalakauppa - ravintola on kauniisti ja kekseliäästi sisutettu, silmänruokaa riittää. Paikka on rento ja raikas! Ja vielä, paperi, johon ostoksesi täällä kääräistään, on kaunista! Teimme siitä kalapaketin aiemmassa juhannus-postauksessamme, graavisiian yhteydessä. Käy kurkkaamassa.


Siis tänne:
Tukkutorin Kala Oy, Työpajankatu 2, Helsinki


Ilmianna meille parhaat kalakaupat ja kalatiskit. Ne, joissa kalat ovat tuoreita, kauniisti esillä ja palvelu asiantuntevaa ja opastavaa!


You Might Also Like

0 comments

Instagram

Flickr Images